Logopedie- Psihologie asistența corectiva

 • Oferim asistență corectivă COMPLETĂ în dezvoltarea, creșterea și educarea copiilor, inclusiv a copiilor cu dizabilități, însoțind familiile cu copii cu dizabilități.
 • Consultații și ședințe individuale ale specialiștilor (defectolog, psiholog, logoped, neurolog și alți specialiști)
 • Diagnosticul dezvoltării copilului.

Înscrie-te

110745830
 • Clubul Raduga ofera posibilitatea celor mici sa urmeze cursuri de logopedie intr-un format unic in tara noastra, utilizand un procedeu numit “Oglinda logopedica”.
 • Metoda prin care logopedul se foloseste de acest instrument, oglinda logopedica, este denumita in termeni de specialitate – “Demonstratie articulatorie” – Emiterea sunetului se face, la început, numai cu concursul analizatorilor vizuali – kinestezic. ( Prof. Anna Naklițki)
 • Oglinda logopedica pe care noi o punem la dispozitia cursantilor nostri oferă instrumente pentru crearea de lecții interactive pentru orice vocabular in limba Rusa, Romana si Engleza cu peste 5.500 de imagini și 70 de sunete în bibliotecă, are capacitatea de a face înregistrări audio și video, jocuri – noi axandu-ne in special pe încurajarea copilului, depasind impreuna dificultatile de vorbire.
 • Durata cursului este de 30 min pentru fiecare copil.
 • La cerere se poate tine cursul sub forma unor sedinte individuale sau abonamente.
 • Logopedie

  CONSULTAREA LOGOPEDULUI

  Unic in Romania.Curs logopedie cu Oglinda Inteligenta.

  Pentru copii de la 3 ani.
  Logopedul inițial face o evaluare logopedica a copilului și după aceea stabilește un program de tratament personalizat care va fi specific pentru fiecare copil.
  El încearcă să trateze dificultățile de limbaj sau problemele de vorbire, ajutându-l pe copil sa-si utilizeze la maxim potențialul de comunicare verbală.

  Amintiți-vă că apelarea din timp la serviciile unui logoped reprezintă cheia succesului în continuare a copilului dumneavoastră!

  Cursurile sunt concepute pentru a corecta și elimina defectele de vorbire. Ele dezvoltă articulația, pronunția sunetelor, consolidarea abilităților de analiză a sunetului, îmbogățirea temelor de vocabularFiecare joc pentru profesor are setări care vă permit să adaptați lecțiile la abilitățile individuale ale copilului.Constructorul oferă instrumente pentru crearea de lecții interactive pentru orice vocabular. Peste 5500 de imagini și 70 de sunete în bibliotecă, utilizarea mecanicilor de joc și a animațiilor, capacitatea de a face înregistrări audio și video, jocuri – încurajarea copilului.1. Gimnastica articulara. 27 de exercitii pentru antrenarea organelor de articulatie (buze, limba, maxilarul inferior), necesare pronuntarii corecte a sunetului.În oglindă apare un personaj de basm, care arată cum să faci corect exercițiile de articulare.2. Gimnastica respiratorie. 14 exerciții pentru dezvoltarea mușchilor respiratori și a aparatului de vorbire.Instrucțiunile animate cu coloană sonoră și funcționarea microfonului vor face ca procesul de exerciții de respirație să fie distractiv și eficient.3. Constructor de lecțieProfesorul poate crea în mod independent lecții, poate încărca o imagine, poate înregistra instrucțiuni audio și video.4. Enunțarea sunetelor, automatizarea sunetelor, diferențierea sunetelor. Mai mult de 30 de lecții create în constructor folosind majoritatea funcțiilor5. Traseul sunetului. 6 lecții despre pronunția sonoră a sunetelor izolate sunete izolate [p], [w], [w], [s], [h], [l], [s] cu funcția de a recunoaște vocea copilului „

  Prețul consultației este de 100 lei.
  Costul şedinţei individuale:
  140 lei / şedinţa (1 dată pe săptămână timp de 30 minute) sau
  120 lei / şedinţă (de 2 ori pe săptămână timp de 30 minute)

Înscrie-te