Dezvoltare personală

 

Citirea rapidă

 

Șah

 

Muzică

 

Pictură

 

Logopedie

Citirea rapidă

Pregătește-ți copilul pentru volumele mari de informație pe care le va avea de parcurs la școală prin dezvoltarea unei abilități complexe: citirea rapidă.
La Raduga poate învăța să citească rapid prin tehnici ca dezvoltarea atenției, lărgirea câmpului vizual sau amuțirea vocii din minte.
Încearcă și tu două exerciții: ieși din labirint doar cu privirea și citește toate numerele de pe fiecare rând urmărind doar coloana din mijloc.
Citirea rapidă nu înseamnă numai creșterea vitezei de lectură (nr. cuvinte/minut), ci și creșterea vitezei de înțelegere a unui text. Iar pentru asta, nicio tehnică nu e mai bună decât cititul lent, atent și cât mai abundent, care ne ajută să ne dezvoltăm vocabularul și deci să recunoaștem mai repede semnificația cuvintelor.
La Raduga lucrăm cu texte care incită spiritul lingvistic al copilului și îl ajută să-și diversifice vocabularul.

Înscrie-te

Șah

De ce e important să învețe copilul șah?

Jocul de șah nu se rezumă a fi doar o distracție pe cinste, ci și un sport respectat la nivel mondial. Este foarte interesant, dar și folositor dezvoltării intelectului copilului. Formeaza gândirea logică, antrenează memoria, dar și dezvoltă procesele cognitive.
Este recomandat pentru cele mai fragede vârste. Psihopedagogii susțin că în acestă fază de învățare prin joc sunt asimilate cele mai importante noțiuni, principii și reflexe.
La Clubul Raduga folosim o metodă rusească de învățare a șahului. Predăm copiilor care au între 5 și 10 ani.

Cost:

180 lei/lună (4 ședințe de 60 minute)
50 lei taxă înscriere (materiale didactice)

Înscrie-te

Шах
sah

Anterioară
Următoare

Muzică

Diezul Fermecat

curs de educație muzicală pentru copii

Cursul de educație muzicală Diezul Fermecat este un program interactiv menit să familiarizeze copiii cu lumea muzicii, ajutându-i să distingă genuri muzicale, să recunoască instrumente muzicale, bazele elementare ale interpretării și teoriei muzicale etc.

Structura orelor este gândită astfel încât copilul să nu se plictisească și să asimileze cât mai eficient informația.

Un exemplu de desfășurare a orei ar fi:

Subiectele abordate la curs vor fi următoarele:

De asemenea în perioada cursului copiii vor pregăti un program pentu serbări de Crăciun, Ziua mamei, Balul de absolvire, zile de naștere.

În cadrul grădiniței, la panoul de informații, vor fi afișate evenimentele muzicale interesante pentru copii, din săptămâna/luna în curs de la Opera Națională București, Opera Comică, Ateneu etc.

Cost:

180 lei/lună (4 ședințe)

50 lei taxă înscriere

Înscrie-te

музыка-2-500x375
музыка-5-500x375
музыка-45-1024x684

Anterioară
Următoare

Pictură

Curs de pictură pentru copii de 6-10 ani

Cursul se adresează copiilor pasionați de desen și pictură, având scopul de a aprofunda cunoștințele în domeniul picturii și de a le dezvolta abilitățile și potențialul creativ.
Cursanții vor aborda diverse ramuri ale picturii, precum natură moartă, portrete, peisaje etc. și vor face cunoștință cu grafica, coloristica și cromatica, ceea ce îi va ajuta la îmbunătățirea abilităților creative. Utilizarea pastelurilor și a diferitelor tipuri de vopsele (acuarele, guaș, acrilic ș.a.) vor diversifica spectrul de idei și posibilități.

180 lei/luna (4 șed. de 60 minute)

Înscrie-te

30742559_937758703073534_3908055167139840_o-1200x600 (1)
pictura 3
pictura 2

Anterioară
Următoare

Logopedie

CONSULTAREA LOGOPEDULUI

Unic in Romania.Curs logopedie cu Oglinda Inteligenta.

Pentru copii de la 3 ani.
Logopedul inițial face o evaluare logopedica a copilului și după aceea stabilește un program de tratament personalizat care va fi specific pentru fiecare copil.
El încearcă să trateze dificultățile de limbaj sau problemele de vorbire, ajutându-l pe copil sa-si utilizeze la maxim potențialul de comunicare verbală.

Amintiți-vă că apelarea din timp la serviciile unui logoped reprezintă cheia succesului în continuare a copilului dumneavoastră!

Cursurile sunt concepute pentru a corecta și elimina defectele de vorbire. Ele dezvoltă articulația, pronunția sunetelor, consolidarea abilităților de analiză a sunetului, îmbogățirea temelor de vocabular
Fiecare joc pentru profesor are setări care vă permit să adaptați lecțiile la abilitățile individuale ale copilului.
Constructorul oferă instrumente pentru crearea de lecții interactive pentru orice vocabular. Peste 5500 de imagini și 70 de sunete în bibliotecă, utilizarea mecanicilor de joc și a animațiilor, capacitatea de a face înregistrări audio și video, jocuri – încurajarea copilului.
1. Gimnastica articulara. 27 de exercitii pentru antrenarea organelor de articulatie (buze, limba, maxilarul inferior), necesare pronuntarii corecte a sunetului.
În oglindă apare un personaj de basm, care arată cum să faci corect exercițiile de articulare.
2. Gimnastica respiratorie. 14 exerciții pentru dezvoltarea mușchilor respiratori și a aparatului de vorbire.
Instrucțiunile animate cu coloană sonoră și funcționarea microfonului vor face ca procesul de exerciții de respirație să fie distractiv și eficient.
3. Constructor de lecție
Profesorul poate crea în mod independent lecții, poate încărca o imagine, poate înregistra instrucțiuni audio și video.
4. Enunțarea sunetelor, automatizarea sunetelor, diferențierea sunetelor. Mai mult de 30 de lecții create în constructor folosind majoritatea funcțiilor
5. Traseul sunetului. 6 lecții despre pronunția sonoră a sunetelor izolate sunete izolate [p], [w], [w], [s], [h], [l], [s] cu funcția de a recunoaște vocea copilului „

Prețul consultației este de 80 lei.
Costul şedinţei individuale:
100 lei / şedinţa (1 dată pe săptămână timp de 30 minute) sau
80 lei / şedinţă (de 2 ori pe săptămână timp de 30 minute)

 

Înscrie-te