Pregătire pentru viată, pentru succes !!

Curs rusa adulti

Curs RusĂ pentru adulți

Învățați să citiți, scrieți, vorbiți și gândiți în limba lui Pușkin!

CLUBUL RADUGA – primul centru partener al Institutului Național de Limbă Rusă „A. S. Pușkin” din Moscova.

Autorii cursurilor de limbă rusă sunt specialiști ai conducerii institutului cu o vastă experință în predarea limbii ruse ca limbă străină. Manualele cu exerciții sunt special concepute pentru a-i ajuta pe cursanți să învețe vocabularul, gramatica și să vorbească corect în limba rusă.

Vă puteți înscrie la modulele de învățare a limbii ruse în București:

A0-elementar

La finalul cursurilor de nivel elementar veți putea pronunța corect sunetele, cuvintele și frazele rusești și să înțelegeți cuvinte familiare, fraze și expresii simple din situațiile de comunicarea cotidiană. Veți învăța nu numai să vorbiți despre sine sau despre ceilalți, ci și să participați la dialog – să adresați întrebări despre locul de reședință, cunoscuți, serviciu, vreme. Folosind fraze simple, veți putea vorbi despre sine și despre rude, despre ceea ce vă înconjoară și să răspundeți la invitații, întrebări, solicitări și propuneri. După parcurgerea modulului, veți putea completa principalele date personale în fișe de înregistrare la hotel, să scrieți o vedere sau o felicitare simplă și să înțelegeți texte de dimensiuni reduse în limba rusă.

A1,A2-de bază

Parcurgând cursurile nivelului de bază, vă veți extinde cunoștințele de limbă rusă. Veți deveni mai încrezător în a comunica cu cei din jur și în a susține dialogori în situații de comunicare cotidiană. Cu ajutorul cuvintelor și expresiilor simple, fără dificultate veți face cumpărături la magazin sau farmacie, veți comanda la restaurant sau cafenea, veți cere indicații pe stradă trecătorilor și multe altele. Veți putea vorbi despre sine, despre propriul loc de muncă și propriile interese, să descrieți orașul natal, să vorbiți despre sănătate, vreme. La finalul cursului, veți putea scrie o scrisoare prietenilor și să împărtășiți cu aceștia noutăți și impresii despre concediu.

În acest modul veți învăța:

Veți putea:

cost:

380 lei/lună (8 ședințe de 90 minute)
-la plata modulul complet (3 luni sau 2 luni pentru un curs intensiv)-1.000 LEI

Ești gata să începi ?