PENTRU COPII

Fiecare copil trebuie să-și descopere talentele! Dar câteodată nu avem timpul sau posibilitatea de a crea mediul propice pentru dezvoltarea copilului.

În București există un centru minunat – Clubul „Raduga”, unde părinții își aduc copii de toate vârstele pentru a învăța lucruri noi. Deschiderea, ospitalitatea și înaltul profesionalism al profesorilor centrului nostru ne permit nu doar să menținem o strânsă legătură cu părinții și copiii, dar și să ținem cont de dorințele lor.

O colecție unică de jocuri educative și de dezvoltare, completate de materiale ajutătoare, înnoite constant – filme, manuale cu ilustrații frumos colorate, cărți ale scriitorilor și poeților ruși, ne permite (nouă, profesorilor) să ne atingem scopul – învățarea cu entuziasm.

Copiii, prin joacă, fac cunoștință cu lumea înconjurătoare, cu frumusețea și diversitatea ei, învățând să identifice forma și culorile lucrurilor și să lucreze singuri cu diferite materiale, dezvoltându-și astfel abilitățile motorii, logica, memoria și atenția.