Institutul Național de Limbă Rusă A.S. Pușkin – o instituție științifică și de învățământ care se ocupă cu predarea limbii ruse ca limbă străină. Clubul Raduga – centrul din București al rețelei partenere a Institutului Pușkin, oferă copiilor și adulților posibilitatea de a învăța limba rusă în București.
Autorii cursurilor de limbă rusă sunt specialiști ai conducerii institutului cu o vastă experință în predarea limbii ruse ca limbă străină. Manualele cu exerciții sunt special concepute pentru a-i ajuta pe cursanți să învețe vacabularul, gramatica și să vorbească limba rusă corect.

Vă puteți înscrie la două module de învățare a limbii ruse în București:

 

 

A1 – Elemetar A2 – de bază La finalul cursurilor de nivel elementar veți putea pronunța corect sunetele, cuvintele și frazele rusești și să înțelegeți cuvinte familiare, fraze și expresii simple din situațiile de comunicarea cotidiană. Veți învăța nu numai să vorbiți despre sine sau despre ceilalți, ci să și participați la dialog — să adresați întrebări despre locul de reședință, cunoscuți, serviciu, vreme. Folosind fraze simple, veți putea vorbi despre sine și despre rude, despre ceea ce vă înconjoară și să răspundeți la invitații, întrebări, solicitări și propuneri. După parcurgerea modulului, veți putea completa principalele date personale în fișe de înregistrare la hotel, să scrieți o vedere sau o felicitare simplă și să înțelegeți texte de dimensiuni reduse în limba rusă. Parcurgând cursurile nivelului de bază, vă veți extinde cunoștințe limbii ruse. Veți deveni mai încrezător în a comunica cu cei din jur și în a susține dialogori în situații de comunicare cotidiană. Cu ajutorul cuvintelor și expresiilor simple, fără dificultate veți face cumpărături la magazin sau farmacie, veți comada la restaurant sau cafenea, veți cere indicații pe stradă trecătorilor și multe altele. Veți putea vorbi despre sine, despre propriul loc de muncă și propriile interese, să descrieți orașul natal, să vorbiți despre sănătate, vreme. La finalul cursului, veți putea scrie o scrisoare prietenilor și să împărtășiți cu aceștia noutăți și impresii despre concediu. Prin acest modul veți învăța:

 • să citiți și să scrieți în limba rusă
 • să pronunțați sunetele, cuvintele și frazele rusești
 • să înțelegeți și să construiți cele mai simple texte în limba rusă
 • să vă purtați și să vorbiți în situațiile cotidiene
Veți putea:

 • să vorbiți în limba rusă folosind fraze simple despre sine și propria familie
 • să susțineți un dialog în situații cotidiene
 • să înțelegeți comunicarea verbală din sfera vieții de zi cu zi
 • să aflați de la interlocutor informația necesară folosind întrebări simple

Învățați să citiți, scrieți, vorbiți și gândiți în limba lui Pușkin!

Învățarea limbii ruse pentru adulți în București, la Clubul „Raduga”:

 • Predarea se desfășoară pe baza programelor recomadate de Institutul Pușkin din Moscova.
 • Organizăm testări certificate, cu eliberare de diplome recunoscute la nivel internațional.
 • Profesorii sunt specialiști cu înaltă calificare, vorbitori nativi (coordonatorul proiectului – Dr. în științe pedagogice, filolog – Cocea Svetlana)
 • Motode inovatoare de predare.